Beveiliging

Inbraakbeveiliging

Een elektronisch inbraakbeveiliging heeft als doel een (poging tot) inbraak of beginnende brand in een vroeg stadium te signaleren. Via alarmgevers en door- melding naar een meldkamer wordt een signaal gegeven zodat actie kan worden ondernomen.

Het scala elektronische beveiligingsmaatregelen is bijna onbeperkt. Tril-, infrarood-, radar- of bewegingsdetectie, magneetcontacten, brand- en glasbreukmelders, diverse alarmgevers; de producten zijn zeer innovatief, het aanbod is groot en de keus en montage is daarom voor alles een kwestie van inzicht, ervaring en vakmanschap. Even doordenken en DVT Beveiliging inschakelen voorkomt verkeerd toegepaste inbraakbeveiliging en maatregelen.

DVT Beveiliging ontwerpt en installeert elektronische beveiligingssystemen die zijn afgestemd op alle eisen en omgevingsfactoren. Wij gebruiken betrouwbare apparatuur en doordachte technieken om daarmee een sluitend elektronisch inbraakbeveiliging te creëren. Uitgangspunt is dat het totale systeem probleemloos, veilig en gebruiksvriendelijk is en blijft.

Alles in de communicatie

Wat wij u kunnen bieden

Maritiem

Interne communicatie aan boord

Bekabelingssystemen

Koper, glasvezel of wireless

Intercom

Communicatie tussen twee of meer

Audio & Videosystemen

Omroep, -of luidsprekerinstallatie

Wireless

Netwerken en internet verbindingen

Glasvezeltechniek

Ontwerpen, installeren en repareren

Brandmeldinstallaties

Van een A-merk doet wat een installateur of eindgebruiker

Inbraakbeveiliging

Elektronisch beveiligingssysteem

Intercomsystemen

Toegangscontrole is het gecontroleerd toegang